Serbian Chinese (Simplified) English French German Hungarian Italian Norwegian Romanian
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
PrimeriDobrePrakdeBlack
DobraPraksa
                          eCasopisRed
eČasopis
                          AktivnaSkola
AktivnaŠkola
                          FacebookRed
facebook
                          MoodleRed
moodle
                          Instagram
Instagram
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Praznik jezika 2017.

28. septembar 2017 - Galerija fotografija

Naša škola se i ove godine priključila obeležavanju Evropskog dana jezika. Uz razmenu razglednica sa decom Evrope, te snimanje video poruka u sklopu eTwinning projekta, naši đaci su, zajedno sa đacima nekoliko kikindskih škola, imali prilike da istaknu značaj učenja stranih jezika na centralnoj manifestaciji 26. septembra u CSU. Program je protekao u znaku pesme i muzike, a bilo je i interaktivnih igrica za publiku koja je pokazala da poznaje internet sleng i evropske jezike.

edj01   edj02

edj03   edj04

Aktivnost se nalazi u Kalendaru inovativnih aktivnosti Saveta Evrope i za nju se može glasati svakodnevno do 20. oktobra.

Školski Google Webmail

MailRed