Serbian Chinese (Simplified) English French German Hungarian Italian Norwegian Romanian
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
PrimeriDobrePrakdeBlack
DobraPraksa
                          eCasopisRed
eČasopis
                          AktivnaSkola
AktivnaŠkola
                          FacebookRed
facebook
                          MoodleRed
moodle
                          Instagram
Instagram
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Obeležena Dečja nedelja

6. oktobar 2017 - Galerija fotografija

U četvrtak, 5. oktobra, članovi Učeničkog parlamenta naše škole posetili su Osnovnu školu „Jovan Popović“ u kojoj je, treći put zaredom, organizovano druženje osnovaca i srednjoškolaca kikindske opštine. Povodom obeležavanja Dečje nedelje, a pod sloganom „Susret generacija“, organizovana je tribina „Udruživanje, način organizovanja mladih nekad i sad“.

Nakon prezentacije nastavnice istorije Jelene Knežević o načinima udruživanja mladih u našoj zemlji, usledile su priče gostiju. O odrastanju u ratno vreme emotivno je pričao naš sugrađanin Bogdan Šegrt, potom je usledila priča Saše Čolaka koji je jedanaest puta učestvovao u radnim akcijama u vreme obnavljanja i rasta nekadašnje Jugoslavije, a gospođa Gordana Perunović Fiat istakla je da je mladost uvek lepa i posebna i pokušala da poveže i objasni želje mladih koje su iz generacije u generaciju iste.

parlament01   parlament02

Tokom ovog druženja đaci su imali priliku da razmene svoja iskustva i osmisle nove aktivnosti u okviru svog Parlamenta. Njihova energija, vedrina i snaga najveći su oslonac svake škole.

Školski Google Webmail

MailRed