Serbian Chinese (Simplified) English French German Hungarian Italian Norwegian Romanian
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
PrimeriDobrePrakdeBlack
DobraPraksa
                          eCasopisRed
eČasopis
                          AktivnaSkola
AktivnaŠkola
                          FacebookRed
facebook
                          MoodleRed
moodle
                          Instagram
Instagram
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Sajam sporta 2017.

9. oktobar 2017 - Galerija fotografija

Pedesetoro đaka je u pratnji četiri nastavnika 6. oktobra posetilo Sajam sporta u Novom Sadu. Bila je to jedinstvena prilika da se predstave sportske sekcije naše škole koje poslednjih godina nižu uspehe na takmičenjima. Gimnastičarke su održale javni čas, mešovita ekipa odigrala je prijateljsku rukometnu utakmicu sa vršnjacima iz Novog Sada, organizovano je takmičenje u petoboju i još mnogo toga.

sport01   sport02

Predstavnici školske novinarske sekcije imali su više zadataka na terenu, a kao gosti Saveza za školski sport prisustvovali su i radionici koju su vodili sportski novinari Katarina Sinđelić i Lazo Bakmaz. Novinari su đacima reporterima ispričali nekoliko anegdota iz svoje novinarske karijere i dali im savete kako da im tekstovi i video prilozi budu što bolji.

sport03

Školski Google Webmail

MailRed