Serbian Chinese (Simplified) English French German Hungarian Italian Norwegian Romanian
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
PrimeriDobrePrakdeBlack
DobraPraksa
                          eCasopisRed
eČasopis
                          AktivnaSkola
AktivnaŠkola
                          FacebookRed
facebook
                          MoodleRed
moodle
                          Instagram
Instagram
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Nova druženja

12. oktobar 2017 - Galerija fotografija

Ova sunčana sreda bila je jednostavno predivan dan za posetu Prihvatnom centru u kom borave neki novi i dobri klinci. Osmišljene radionice bile su samo put da se učenici naše škole upoznaju sa novom decom koja privremeno borave u našem gradu, a neki, nadamo se, možda ovde i ostanu i na taj način još više obogate našu već multikulturalnu sredinu i kulturu.

Druženje smo započeli pesmom i igrom mlađih osnovaca, a nastavili različitim radionicama. I dok su neki uživali u likovnoj radionici nastavnice Zorice i pravili od jesenjih plodova arabesku u pesku ili se zabavljali u kreativnoj radionici učiteljice Jasmine stvarajući radove od lišća, neki su igrali fudbal i tako se zbližavali. Svi smo se vodili onom starom Platonovom: O čoveku možeš više naučiti u sat vremena igre, nego u toku jednogodišnjeg razgovora.

druzenje01    druzenje02

druzenje03    druzenje04

I mi se zbog toga radujemo sledećem susretu.

Školski Google Webmail

MailRed