Serbian Chinese (Simplified) English French German Hungarian Italian Norwegian Romanian
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
PrimeriDobrePrakdeBlack
DobraPraksa
                          eCasopisRed
eČasopis
                          AktivnaSkola
AktivnaŠkola
                          FacebookRed
facebook
                          MoodleRed
moodle
                          Instagram
Instagram
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Svetosavska priredba i dodela nagrada takmičarima – Dan škole 2018.

28. januar 2018 - Galerija fotografija

U okviru obeležavanja Dana škole i školske slave u subotu, 27. januara 2018. godine, u školskoj trpezariji je održana priredba koju su pripremili učenici IV razreda. Na početku je hor otpevao Svetosavsku himnu, a zatim je recital kroz zanimljiv dramski prikaz predstavio život i delo Svetog Save. Predstavio se i orkestar četvrtog razreda sa svojim reperotarom. 

dan1    dan2

Najbolji učenici osmog razreda, dobitnici Svetosavske plakete, imali su čast da učestvuju u rezanju kolača zajedno sa direktorom škole i veroučiteljem.

dan3    dan4

Na kraju su podeljene nagrade najboljim učenicima na takmičenjima iz matematike, na takmičenju „Lepo pisanje” i „Kreativno pisanje”. Takođe su odabrani najbolji radovi sa likovnog konkursa i pripremljena je izložba najboljih radova. Nagrađeni učenici su dobili diplome i progodne poklone.

dan5    dan6

Nagrađenim učenicima čestitamo na postignutim rezultatima, a svima čestitamo školsku slavu.


Školski Google Webmail

MailRed