Serbian Chinese (Simplified) English French German Hungarian Italian Norwegian Romanian
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
PrimeriDobrePrakdeBlack
DobraPraksa
                          eCasopisRed
eČasopis
                          AktivnaSkola
AktivnaŠkola
                          FacebookRed
facebook
                          MoodleRed
moodle
                          Instagram
Instagram
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Čovek samo srcem dobro vidi

4. avgust 2018.

Krajem jula 2018. godine naša škola je počela realizaciju projekta „Čovek samo srcem dobro vidi“ koji će trajati do januara 2019. godine. Projekat je zamišljen da pomogne deci migrantima da savladaju srpski jezik, da deca iz naše škole komuniciraju na engleskom jeziku, a da se nastavnici edukuju kako da prilagode nastavu deci migrantima i uspešno rade u odeljenjima koja pohađaju deca migranti.

Aktivnosti projekta su: „Jezik spaja“, „QR kviz“, „Ostavi trag“, „Od klikera do robota“, plivanje, psihološke radionice „Ja sam nastavnik - želim da pomognem“ i studijska poseta model školi iz Beograda „Saradnjom do znanja“.

projekat01    projekat02

projekat03   projekat04

Cilj projekta je da se odgovori na potrebe migranata, da se prevaziđu jezičke barijere kroz vršnjačku podršku, da se ojača empatija, podstakne tolerancija, a suzbiju predrasude i stereotipi i da se deci omogući pravilan rast i razvoj kroz zdrave stilove života.

Partneri naše škole na projektu su: Gradska uprava, Udruženje građana „Centar lepih veština“, Centar za podršku porodici, lični razvoj i humano društvo „Poveži se“, Udruženje građana „OKSI“ i Školski sportski savez.

projekat05

Projekat naše škole je deo projekta Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja „Nastavak podrške za povećanje i unapređenje kapaciteta za upravljanje migrantskom krizom u Republici Srbiji - MADAD 2“ namenjenog ustanovama obrazovanja i vaspitanja. Finansijski ga podržava Evropska unija.

Školski Google Webmail

MailRed