Serbian Chinese (Simplified) English French German Hungarian Italian Norwegian Romanian
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
PrimeriDobrePrakdeBlack
DobraPraksa
                          eCasopisRed
eČasopis
                          AktivnaSkola
AktivnaŠkola
                          FacebookRed
facebook
                          MoodleRed
moodle
                          Instagram
Instagram
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Projekat "2000 digitalnih učionica" - obuka nastavnika

10. septembar 2018 - Galerija fotografija

U proteklih deset dana u našoj školi su održane dve obuke iz elektronske pismenosti nastavnika. Neposredno pred početak školske godine, 29. i 30. avgusta organizovana je obuka za nastavnike, učesnike projekta „2000 digitalnih učionica“. Da podsetimo, to je projekat koji je pokrenula Vlada Republike Srbije i kojim je obuhvaćen deo nastavnika koji ove školske godine predaju u prvim i petim razredima. Iz naše škole, projektom su obuhvaćeni sledeći nastavnici:

   • Eleonora Volaš Cibula
   • Danilo Borovnica,
   • Miroslav Grujić,
   • Zita Herceg,
   • Dragica Vukša,
   • Dragica Sredojev,
   • Tanja Raca i
   • Dragana Videnov.

Obuku u našoj školi pohađali su: Vesna Kralj Damjanov, kao i kolege iz Horgoša, Čaba Gazdag i Goran Nikičić. Iz redova voditelja obuke našu školu dostojno predstavljaju i obuku vode Gordana Rackov i Arpad Pastor. U toku dvodnevne obuke nastavnici su obučeni kako da koriste digitalnu opremu i kako da koriste novi digitalni nastavni materijal koji prati sve nove udžbenike za prvi i peti razred. Kruna ovog projekta je podela digitalne opreme. Naime svaki nastavnik, učesnik projekta će dobiti komplet opreme za uspešan rad u školi. Oprema se sastoji od laptop računara i projektora sa pratećom opremom. Oprema treba da stigne u školu do sredine septembra.


Obuka održana u našoj školi, voditelj obuke: Arpad Pastor

   Druga grupa, voditelj obuke: Gordana Rackov

Školski Google Webmail

MailRed