Serbian Chinese (Simplified) English French German Hungarian Italian Norwegian Romanian
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
PrimeriDobrePrakdeBlack
DobraPraksa
                          eCasopisRed
eČasopis
                          AktivnaSkola
AktivnaŠkola
                          FacebookRed
facebook
                          MoodleRed
moodle
                          Instagram
Instagram
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Identifikacija talenata za sport u 5. razredu

10. novembar 2018.

Danas smo bili domaćini Pokrajinskom zavodu za sport i medicinu sporta koji u saradnji sa Savezom za školski sport Vojvodine i Školskim sportskim savezom Kikinde, sprovodi program identifikacije talenata iz sistema školskog sporta. Ovaj projekat sprovodi se na teritoriji AP Vojvodine. Kikinda je jedan od osam gradova uključenih u projkeat.

Poseban akcenat u programu stavljen je sa razlogom na učenike 5. razreda osnovne škole. Učenici koji su testirani od strane profesora fizičkog vaspitanja i na časovima se izdvajaju po nekim sposobnostima a nisu uključeni u sportske klubove danas su bili sa nama na testiranju. Poredu učenika naše škole bili smo domaćini i đacima iz drugih osnovnih škola u Kikindi. Roditelji će imati priliku da se upoznaju sa rezultatima testiranja kada nam kolege iz Pokrajinskog Zavoda dostave rezultate.

1   2

Školski Google Webmail

MailRed