Serbian Chinese (Simplified) English French German Hungarian Italian Norwegian Romanian
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
PrimeriDobrePrakdeBlack
DobraPraksa
                          eCasopisRed
eČasopis
                          AktivnaSkola
AktivnaŠkola
                          FacebookRed
facebook
                          MoodleRed
moodle
                          Instagram
Instagram
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Proslavljen Dan škole i školska slava

23. - 31. januar 2011.

Tradicionalno naša škola proslavlja Dan Svetog Save aktivnostima koje se protežu i do deset dana. Volimo to da zovemo nedeljom obeležavanja Dana škole. Ona je ove godine trajala od 23. do 31. januara. Cilj nam je da uključimo što više đaka i  predstavimo svoj rad i roditeljima i lokalnoj zajednici. 

Ove godine imali smo niz sportskih takmičenja, u stonom tenisu, odbojci i košarci u kojima su se nadmetali učenici, nastavnici i roditelji. U holu i trpezariji škole bila je postavljena izložba likovnih radova na temu Manastiri. Učenici od I do VI razreda takmičili su se u lepom pisanju, a učenici odI do VIII u Svetosavskoj mozgalici, nadmetanju iz matematike. Najboljima su uručene lepe nagrade.

Mladi hemičari sa svojom nastavnicom pripremili su čas zanimljive hemije na kojem su prikazali različite oglede. Nastavnici fizike i geografije su organizovali  veče posvećeno elementima i fizici klime, a jedno veče bilo je rezervisano za predstavljanje učeničkih radova iz svih oblasti.

Naš kolega, istoričar mr Zoltan Čemere, poveo nas je na "putovanje kroz svet zavičajne istorije"predstavljajući svoj istraživački rad.

Najponosniji smo na naše osmake plaketaše: Teodoru Plavšić, Andreu Kiš, Aleksu Konstantinova, Denisa Nastovskog, Filipa Ivetića i Milana Reljina. Njima je plaketa Svetog Save dodeljena 27.januara u prisustvu porodica, nastavnika, drugara i ovogodišnjeg kuma slave Jožefa Kaboka, pomoćnika u pokrajinskom Sekretarijatu za obrazovanje, upravu i nacionalne zajednice, i drugih uglednih zvanica.

Dobitnici Plakete "Sveti Sava" sa kumovima i direktorom

Školski Google Webmail

MailRed