Serbian Chinese (Simplified) English French German Hungarian Italian Norwegian Romanian

OBAVEZNO glasajte!!!


Obaveštenje za učenike, roditelje i prijatelje škole


Molimo Vas da nađete par minuta svakog dana do 2. juna kako bi glasali za našu školu.

Nagrada je Tarket podna obloga za jednu učionicu za tri škole. Ako se niste prijavili nije kasno.

Kliknite na sledeći link ili na sliku: https://ucionicaizsnova.rs/gallery/263

Priv put morate da se registrujete ili da se prijavite preko fejsbuk naloga.

Najlakše Vam je verovatno preko FB naloga.

Unapred Vam hvala.

 

1495533231-592406afbc67d
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
PrimeriDobrePrakdeBlack
DobraPraksa
                          eCasopisRed
eČasopis
                          AktivnaSkola
AktivnaŠkola
                          FacebookRed
facebook
                          MoodleRed
moodle
                          Instagram
Instagram
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Dani informatike u školama Vojvodine 2012.

17. januar 2013 - Galerija slika

Centar za razvoj i primenu nauke, tehnologije i informatike (CNTI), po peti put je realizovao projekat Dani informatike u školama Vojvodine uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje i kulturu i Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu. Ovaj projekat je nastao kao rezultat inicijative koja je potekla od Centra za razvoj i primenu nauke, tehnologije i informatike na Međunarodnim simpozijumima "Tehnologija, Informatika, Obrazovanje - za društvo učenja i znanja". Uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje i kulturu prva manifestacija je uspešno realizovana 2005. godine. Celokupna aktivnost je dala nove rezultate i podsticaje u pravcu unapređivanja obrazovanja u Vojvodini i ocenjena veoma visokom ocenom u prosvetnoj javnosti kao i od strane Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje. Cilj ovog projekta je da podstakne razvoj informatizacije nastave u osnovnim i srednjim školama Vojvodine.

Ove godine OŠ "Sveti Sava" je nagrađena za izuzetan doprinos na polju stručnog usavršavanja prosvetnih radnika. Nagradu smo zaslužili zbog velikog broja nastavnika koji su se stručno usavršavali iz oblasti informatike, kao i zbog činjenice da smo i sami autori i realizatori akreditovanih seminara:

Podsećamo da smo i 2011. godine bili nagrađeni istom nagradom, dok smo 2010. godine dobili glavnu nagradu - plaketu "Stjepan Han" kao najuspešnija škola iz oblasti informatike u kategoriji osnovnih i srednjih škola.

Nagrada je uručena na svečanosti priređenoj u sredu, 16. januara 2013. godine na Prirodno-matematičkom fakultetu u Novom Sadu. Primili su je, u ime svih zaposlenih, direktor Vitomir Radak i profesori Gordana Rackov, Maja Duvnjak, Arpad Pastor i Milorad Karanović.

Dani informatike

Statistika

2243209
DanasDanas324
JučeJuče1512
Ove nedeljeOve nedelje1836
Ovaj mesecOvaj mesec38163
UkupnoUkupno2243209
Korisnici - 0
Gosti - 25

Školski Google Webmail

MailRed

Prijava