Serbian Chinese (Simplified) English French German Hungarian Italian Norwegian Romanian

Postavljeno je rešenje za matematiku


Postavljena su rešenja za srpski i mađarski jezik

Rešenja sa završnog ispita postavićemo na školskom sajtu po završetku testiranja.

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
PrimeriDobrePrakdeBlack
DobraPraksa
                          eCasopisRed
eČasopis
                          AktivnaSkola
AktivnaŠkola
                          FacebookRed
facebook
                          MoodleRed
moodle
                          Instagram
Instagram
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Dodela Godišnje nagrade opštine Kikinda našoj školi

27. decembar 2013 - Galerija fotografija

U svečanoj sali opštine Kikinda uručene su Godišnja nagrada i pohvalnice zaslužnim pojedincima i kolektivima iz kikindske opštine za značajna ostvarenja, naročito zalaganje i postignute uspehe u svim oblastima života i rada.

nagrada2    nagrada3

Razlozi zbog kojih je naša škola svrstana u red najboljih jeste to što je dobitnica Povelje Dr Đorđe Natošević, kao najuspešnija ustanova obrazovanja i vaspitanja na teritoriji AP Vojvodine u školskoj 2012/2013. godini i Nagrade za najbolji školski sajt na manifestaciji Dani informatike u školama Vojvodine u 2013. godini.

OŠ „Sveti Sava“ godinama nosi titulu najuspešnije škole u Vojvodini zbog primene savremenih nastavnih metoda i oblika rada, timskog organizovanja u svim oblastima rada škole, stalne saradnje i informisanja roditelja, kvalitetnih programa vaspitnog rada koji neguju međunacionalnu toleranciju i uvažavanje različitosti, razvoj humanosti i empatije u svakodnevnom životu i radu, stalne promocije škole, kao i zbog postignutih rezultata u drugim oblastima obrazovno-vaspitnog rada.

Obrazovanje je najmoćnije oružje koje možete koristiti da biste promenili svet, a ova nagrada je još jedna u nizu priznanja koja potvrđuju da je naša škola na pravom putu da svet učini boljim i lepšim.

nagrada1

Nagradu za najuspešniji kolektiv na teritoriji opštine Kikinda za 2013. godinu u ime naše škole primio je direktor Vitomir Radak i zahvalio se u ime svih nagrađenih.

Video prilog o dodeli godišnjih nagrada možete pogledati ispod. 

Video: Opština Kikinda

Školski Google Webmail

MailRed