Serbian Chinese (Simplified) English French German Hungarian Italian Norwegian Romanian

OBAVEZNO glasajte!!!


Obaveštenje za učenike, roditelje i prijatelje škole


Molimo Vas da nađete par minuta svakog dana do 2. juna kako bi glasali za našu školu.

Nagrada je Tarket podna obloga za jednu učionicu za tri škole. Ako se niste prijavili nije kasno.

Kliknite na sledeći link ili na sliku: https://ucionicaizsnova.rs/gallery/263

Priv put morate da se registrujete ili da se prijavite preko fejsbuk naloga.

Najlakše Vam je verovatno preko FB naloga.

Unapred Vam hvala.

 

1495533231-592406afbc67d
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
PrimeriDobrePrakdeBlack
DobraPraksa
                          eCasopisRed
eČasopis
                          AktivnaSkola
AktivnaŠkola
                          FacebookRed
facebook
                          MoodleRed
moodle
                          Instagram
Instagram
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Specijalne nagrade Vlade Autonomne Pokrajine Vojvodine našoj školi

10. decembar 2012 - Galerija slika

U petak 7. decembra, u zgradi Vlade Autonomne Pokrajine Vojvodine u Novom Sadu, dodeljene su nagrade darovitim učenicima i njihovim mentorima za postignute vrhunske rezultate na takmičenjima u zemlji i inostranstvu u oblasti nauke, tehnike, umetnosti i sporta tokom školske 2011/2012. godine.

Ponosni smo što su među ovogodišnjim laureatima Aleksa Konstantinov, učenik generacije OŠ „Sveti Sava“ za školsku 2011/2012. godinu, i nastavnica matematike Desanka Čepelnik, njegova mentorka.

Aleksa Konstantinov je dobitnik PRVE od 12 specijalnih nagrada dodeljenih najuspešnijima među darovitim učenicima. I jedini je koji je to postigao u osnovnoj školi radeći sa svojom nastavnicom Desankom Čepelnik, dok su svi drugi laureati iz specijalizovanih gimnazija.

Da podsetimo, Aleksa je osvajao prva mesta na svim nivoima takmičenja iz matematike, i na Opštinskom, i na Okružnom, i na Republičkom, sa maksimalnim brojem bodova, dakle, bio je apsolutni prvak. Zatim je na Matematičkoj olimpijadi bio prvi, opet sa osvojenim maksimalnim brojem bodova. Na osnovu toga postaje kapiten državne ekipe na međunarodnom takmičenju iz matematike. Na Šesnaestoj Balkanskoj olimpijadi iz matematike za učenike osnovnih škola u pojedinačnoj konkurenciji osvojio je drugo mesto, dok je reprezentacija Srbije sa njim na čelu osvojila treće mesto. Nešto više o Aleksi možete pročitati ovde.

AP Vojvodina talenti

Statistika

2243209
DanasDanas324
JučeJuče1512
Ove nedeljeOve nedelje1836
Ovaj mesecOvaj mesec38163
UkupnoUkupno2243209
Korisnici - 0
Gosti - 28

Školski Google Webmail

MailRed

Prijava