Serbian Chinese (Simplified) English French German Hungarian Italian Norwegian Romanian

Postavljeno je rešenje za matematiku


Postavljena su rešenja za srpski i mađarski jezik

Rešenja sa završnog ispita postavićemo na školskom sajtu po završetku testiranja.

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
PrimeriDobrePrakdeBlack
DobraPraksa
                          eCasopisRed
eČasopis
                          AktivnaSkola
AktivnaŠkola
                          FacebookRed
facebook
                          MoodleRed
moodle
                          Instagram
Instagram

Članci

Nagrada Dr Đorđe Natošević najboljoj školi u Vojvodini

13. novembar 2013 - Galerija fotografija

Ovogodišnji Dan prosvetnih radnika Srbije imao je poseban značaj, jer je naša škola proglašena najboljom školom u Vojvodini u školskoj 2012/2013. godini. Značaj ovog priznanja je utoliko veći što je naša škola jedina nagrađena ustanova ove godine.

Svečana dodela nagrade Dr Đorđe Natošević upriličena je u zgradi Vlade AP Vojvodine 12. novembra 2013. godine. Olivera Gajić, predsednica Odbora za dodelu nagrade, i Andor Deli, pokrajinski sekretar za obrazovanje, istakli su da je ova nagrada priznanje za svakodnevni trud i motivacija za dalji rad, i poručili nagrađenima da ne odustaju od svojih vizija, želja i ciljeva, jer "najbolji se uvek probiju, izdvoje se i ostave prosečnost daleko iza sebe".

Odbor za dodelu nagrade prepoznao je u našoj školi uspešnu instituciju i odlučio da nam uruči priznanje zbog "primene savremenih nastavnih metoda i oblika rada, timskog organizovanja u svim oblastima rada škole, stalne saradnje i informisanja roditelja, kvalitetnih programa vaspitnog rada koji neguju međunacionalnu toleranciju i uvažavanje različitosti, razvoj humanosti i empatičnosti u svakodnevnom životu i radu, stalne promocije škole, kao i zbog postignutih rezultata u drugim oblastima obrazovno-vaspitnog rada".

Nagrada Dr Đorđe Natošević, prestižno autentično pokrajinsko priznanje, ustanovljena je 1996. godine i dodeljuje se svake godine najboljim ustanovama i pojedincima za izuzetne rezultate u vaspitno-obrazovnom radu. Kako je istaknuto, svi nagrađeni čine čast svome vremenu, sredini i obrazovnom sistemu u celini.

Dr Đorđe Natošević

U ime kolektiva nagradu je preuzeo direktor škole Vitomir Radak, što možete pogledati u video prilogu.

Sledi prilog RTS-a o poseti našoj školi povodom dodele ove prestižne nagrade.

Školski Google Webmail

MailRed