Poseta Televiziji Rubin

20. decembar 2013 - Galerija fotografija

Nastavnici i učitelji naše škole odlično sarađuju i nastavljaju sa primerima dobre prakse u školi i van nje. Naime, nastavnica engleskog jezika Dragana Videnov i učiteljica Gordana Rackov, zajedno sa petnaestak učenika, članovima novinarske sekcije, bile su gosti redakcije Televizije Rubin. Đaci su imali priliku da vide kako izgleda studio, otkriju čari života iza kamere i saznaju kako se "pravi" televizijska emisija.

rubin3    rubin9

Glavnu i odgovornu urednicu Televizije Rubin Jelenu Crnogorac i novinarku i TV voditeljku Ljiljanu Majkić zanimalo je kako su se učenici odlučili da postanu članovi novinarske sekcije i šta im se najviše sviđa u tom poslu. Nakon toga odgovarale su na znatiželjna pitanja učenika, koji su želeli da proniknu u sve tajne ovog interesantnog posla.

rubin5    rubin6     

Najzanimljiviji deo bio je kad su učenici bili voditelji TV Dnevnika, kad su simulirali intervjue i kad su bili intervjuisani. Ovakvi časovi imaju veliki značaj na proširivanju znanja i veština naših učenika i zato se zahvaljujemo redakciji Televizije Rubin na srdačnom gostoprimstvu.

rubin7    rubin8