26. decembar 2015 - Galerija fotografija

U našoj školi se od 23. decembra do 16. januara organizuje prvi zimski kamp „Aktivna zima”. Deci, koja raspust provode u Kikindi, nudi se mogućnost da na zanimljiv i kvalitetan način ispune svoje slobodno vreme.

Glavne aktivnosti zimskog kampa jesu: „Jutarnje razmrdavanje” uz muziku i igru, sportska gimnastika, kao i sportske zanimacije uz poligone, pikado, veštačku stenu, ali i brojne radionice na kojima će deca pevati, plesati, izrađivati ukrase i medalje, i saznati više o zdravoj ishrani, obeležavanju novogodišnjih praznika u svetu, o Olimpijskim igrama i fotografiji.

zima1    zima2

Prve nedelje (23 - 30. decembra) deca mogu da učestvuju u radionicama „Zimska bajka”, „Veseli praporci”, „Jezička radionica” i „Zimske mozgalice”. U drugoj nedelji (4 - 8. januara) planirane su „Male kreativne radionice” izrade medalja i ukrasa, oslikavanje stepeništa u radionici „Aktivne tablice množenja”, kao i radionica „Sportski engleski”, dok se za treću nedelju (11 - 16. januara) najavljuje „Potraga za slatkim blagom”, nastavak „Malih radionica” i „Zdrava užina za aktivan odmor”.

zima3   zima4

Zahvaljujući finansijskoj pomoći Pokrajinskog sekretarijata za sport i obrazovanje, Kamp je za svu decu besplatan, a za najaktivnije je planirana nagradna ekskurzija.