Serbian Chinese (Simplified) English French German Hungarian Italian Norwegian Romanian

Prijavljivanje za upis prvaka u željenu školu

Poštovani roditelji i dragi budući prvaci,

Do 1. februara 2018. data vam je mogućnost da se opredelite za upis deteta u željenu osnovnu školu za školsku 2018/19. godinu. Dovoljno je da dođete i sekretarijatu škole dostavite podatke o detetu svakog radnog dana od 8 do 15 časova. Potrebni podaci o detetu:

  • Ime i prezime
  • Ime roditelja
  • Matični broj (JMBG)
  • Datum rođenja
  • Adresa stanovanja
  • Telefon
  • Vrtić u koji je išlo dete
Napomena: Možete poneti zdravstvenu knjižicu deteta jer se u njoj nalaze svi potrebni podaci za prijavu. Za eventualna pitanja u vezi sa upisom, možete se obratiti sekretarijatu škole na telefon: 400 - 270.

     

Prvi1
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
PrimeriDobrePrakdeBlack
DobraPraksa
                          eCasopisRed
eČasopis
                          AktivnaSkola
AktivnaŠkola
                          FacebookRed
facebook
                          MoodleRed
moodle
                          Instagram
Instagram

Đak reporter

Od septembra 2014. godine novinarska sekcija naše škole aktivno je uključena u projekat Saveza za školski sport Srbije „Đak reporter“. Projekat je zamišljen tako da članovi školske novinarske sekcije izveštavaju sa školskih sportskih takmičenja i svojim člancima popularišu školski sport kako bi se veći broj dece bavio sportom. Naši mladi novinari se trude da im tekstovi budu originalni i zanimljivi.

Svi tekstovi i video zapisi su objavljeni na našem sportskom blogu, internet stranici Saveza za školski sport Srbije i njihovoj fejsbuk stranici, a autori najboljih su nagrađeni boravkom na Školskom republičkom takmičenju na Kopaoniku maja 2015. i u Vranju maja 2016. godine.

Školski Google Webmail

MailRed