Serbian Chinese (Simplified) English French German Hungarian Italian Norwegian Romanian

Prijavljivanje za upis prvaka u željenu školu

Poštovani roditelji i dragi budući prvaci,

Do 1. februara 2018. data vam je mogućnost da se opredelite za upis deteta u željenu osnovnu školu za školsku 2018/19. godinu. Dovoljno je da dođete i sekretarijatu škole dostavite podatke o detetu svakog radnog dana od 8 do 15 časova. Potrebni podaci o detetu:

  • Ime i prezime
  • Ime roditelja
  • Matični broj (JMBG)
  • Datum rođenja
  • Adresa stanovanja
  • Telefon
  • Vrtić u koji je išlo dete
Napomena: Možete poneti zdravstvenu knjižicu deteta jer se u njoj nalaze svi potrebni podaci za prijavu. Za eventualna pitanja u vezi sa upisom, možete se obratiti sekretarijatu škole na telefon: 400 - 270.

     

Prvi1
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
PrimeriDobrePrakdeBlack
DobraPraksa
                          eCasopisRed
eČasopis
                          AktivnaSkola
AktivnaŠkola
                          FacebookRed
facebook
                          MoodleRed
moodle
                          Instagram
Instagram

Energija je svuda oko nas

Naša škola sa zapaženim uspehom učestvuje u projektu „Energija je svuda oko nas“ čiji je nosilac Centar za razvoj i primenu nauke, tehnologije i informatike.

energija11 energija13
Energija je svuda oko nas 2011. Energija je svuda oko nas 2013.
energija14 energija16
Energija je svuda oko nas 2014. Energija je svuda oko nas 2016.

Projekat Autonomne pokrajine Vojvodine „Energija je svuda oko nas“ nastao je iz potrebe da se ukaže na to da energije nema u izobilju, da se javljaju energetske krize, ali i da se podstaknu  mladi na ekološki odgovorno ponašanje. Namera je da učesnici svojim kreativnim rešenjima doprinesu širenju svesti o neophodnoj štednji energije i, što je još značajnije, o korišćenju obnovljivih izvora energije. Učesnici projekta svoje ideje mogu predstaviti modelom ili maketom, multimedijalnom prezentacijom, literarnim ili likovnim radom.

Školski Google Webmail

MailRed