Serbian Chinese (Simplified) English French German Hungarian Italian Norwegian Romanian

Prijavljivanje za upis prvaka u željenu školu

Poštovani roditelji i dragi budući prvaci,

Do 1. februara 2018. data vam je mogućnost da se opredelite za upis deteta u željenu osnovnu školu za školsku 2018/19. godinu. Dovoljno je da dođete i sekretarijatu škole dostavite podatke o detetu svakog radnog dana od 8 do 15 časova. Potrebni podaci o detetu:

  • Ime i prezime
  • Ime roditelja
  • Matični broj (JMBG)
  • Datum rođenja
  • Adresa stanovanja
  • Telefon
  • Vrtić u koji je išlo dete
Napomena: Možete poneti zdravstvenu knjižicu deteta jer se u njoj nalaze svi potrebni podaci za prijavu. Za eventualna pitanja u vezi sa upisom, možete se obratiti sekretarijatu škole na telefon: 400 - 270.

     

Prvi1
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
PrimeriDobrePrakdeBlack
DobraPraksa
                          eCasopisRed
eČasopis
                          AktivnaSkola
AktivnaŠkola
                          FacebookRed
facebook
                          MoodleRed
moodle
                          Instagram
Instagram

Preduzetništvom u Evropu

Tokom školske 2014/15. i 2015/16. godine naša škola je bila uključena u projekat „Preduzetništvom u Evropu“, odnosno „Preduzetni Vojvođanin“.

Prvi deo projekta, radionice, realizovane su u našoj školi. Radionice su namenjene učenicima završnih razreda osnovne škole. Ekipa naše škole se upoznala sa načinom izrade biznis plana, popunila radnu svesku i prezentovala svoju ideju. Vodeći se savetom da, ako se dobro razradi i obrazloži, dobra ideja će moći i da se realizuje, prisutni timovi su se trudili da osmisle što kreativnije, profitabilne i etički ispravne ideje.

Drugi deo projekta realizovan je na novosadskom Univerzitetu „Singidunum“, kada su se ekipe vojvođanskih osnovaca takmičile u pisanju i prezentovanju biznis plana na temu „Vojvođanski brend“.
Projekat je realizovao Naučno-memorijalni centar „Patrijarh Josif Rajačić“ iz Sremskih Karlovaca u saradnji sa Evropskom poslovnom školom „Milutin Milanković“ iz Beograda, uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine - nacionalne zajednice AP Vojvodine.

Druge godine trajanja projekta ženska ekipa naše škole je osvojila PRVO mesto što je zabeležila i kamera lokalne televizije.

Školski Google Webmail

MailRed