Republička takmičenja 2018/19.

8. april 2019.

Fizika

Veliki uspeh na Republičkom takmičenju iz fizike!

Na 41. Državnom takmičenju iz fizike učestvovao je predstavnik naše škole. U veoma oštroj i jakoj konkurenciji od 205 učesnika, učenika šestog razreda, naš reprezentativac Andrej Varga osvojio je TREĆU nagradu i BRONZANU medalju.

Andrej je još prethodnih godina pokazao ogromno interesovanje za matematiku, programiranje, a od ove godine i za fiziku. Ovaj odličan, marljiv i talentovan učenik dao je sve od sebe da dostojno predstavi našu školu, i naravno rezultat nije izostao. Sasvim očekivano i opravdano, priredio nam je veliku radost. Sa ponosom ističemo njegov uspeh jer je u to uloženo puno truda i rada.

Nadamo se da će njegov uspeh biti motiv i učenicima iz ostalih predmeta koji učestvuju na republičkim takmičenjima iz naše škole, jer ništa nije nemoguće, samo treba verovati u sebe, roditelje i nastavnike.


Plivanje

Republičko takmičenje u plivanju održano je 5. decembra u Kragujevcu. Našu školu predstavljala su četiri učenika, a najviše uspeha postigao je Aleksa Kockar IV1 koji je osvojio DRUGO mesto i srebrnu medalju.

sport